Skal festen være god – så vælg det gode kød

Der findes ikke mange fester uden et godt stykke kød. Der er også plads til forskellige kødanretninger, når der er fest. Skal man holde en større fest, kan det være oplagt at servere to forskellige stege. En oksemørbrad og en culottesteg er begge stege, der er meget populære, og som danskerne finder velsmagende. Til disse kan man servere bagte kartofler og en god salat – og man skal selvfølgelig også huske desserten.

Til en fest skal man heller ikke gå på kompromis. Kødet skal være godt og mørt – og har man mulighed for at købe det økologisk, så skal man sørge for det. Den gode mad er med til at gøre festen bedre – og når selskabet finder ud af, at der serveres kvalitetskød, så understøtter det gode tiltag, at det bliver et brag af en fest.

Tilbered maden i god tid

Skal man holde fest, og skal man selv lave mad, så er det en god idé at gå i gang med at tilberede maden i god tid. Alt efter, hvad man ønsker at sætte på bordet, så er det oplagt at gå i gang dagen før. Her skal kødet dog naturligvis ikke steges. Men man kan stille og roligt gå i gang med at lave en fin salat og bage brød. Stegen skal naturligvis ikke i ovnen før tidligst nogle timer før, at maden skal serveres.

Alt skal klappe, når festen står for døren – også den gode og veltilberedte mad til gæsterne.

excellent