Kød er vigtigt når du skal restituere

Hvis man har været gennem en operation, vil man ofte få at vide fra hospitalets side, at det er vigtigt, at man sørger for at spise næringsrigt og får en kost med mange proteiner. Og selv om der er megen diskussion om, at vi bør spise mindre kød af hensyn til klimaet, så er det stadig sådan, at kød er en vigtig del af kosten for de fleste, og ikke mindst, hvis man tænker på at få meget protein gennem sin kost.

Kød er således en vigtig del af kosten, hvis man gerne vil styrke sin krop, og kød indgår ofte i en sund og alsidig diæt.

Har du gennemgået en brystoperation hos Motiva, kan det at spise en proteinrig diæt med kød efterfølgende være med til at sikre, at du hurtigt kommer til kræfter igen. Enhver operation, stor eller lille, belaster ens krop, og derfor bør man restituere efterfølgende. Hos den plastikkirurgiske klinik Motiva er ekspertisen stor, så du vil opleve din operation som en ting, som du hurtigt kommer over, men gør dig den tjeneste at hvile godt ud efterfølgende og lad kroppen komme helt til hægterne, inden du igen kaster dig ud i alle livets facetter. Motiva tilbyder plastikkirurgi af brysterne og tilbyder blandt andet en metode, hvor man anvender kroppens eget væv til opbygning af brystvævet. Det er en sikker og innovativ metode, som bringer Motiva helt foran metodisk set.

Kvaliteten er vigtig

Snart kommer den tid, hvor vi igen hygger os udenfor ved grillen, og får du lavet din brystoperation hos Motiva i denne periode, kan du forene restitutionen med nogle hyggelige stunder. Men husk at putte kød af god kvalitet på grillen – det giver en langt bedre oplevelse, og de proteiner du får, er som regel også af en bedre kvalitet.

Ud over at bidrage med proteiner til din kost er kød også en god kilde til mange vitaminer, og nogle vitaminer, som er afgørende for vores krop og sundhed, kan kun fås via kød eller andre animalske kilder. Der er således flere gode grunde til at spise kød som led i en sund kost, når du skal restituere efter en operation hos Motiva.

excellent