Husk en alsidig kost

Kød indgår for de fleste mennesker i deres almindelige kostplan, og vi varierer vores brug af kød på utallige måder. Til hverdag spiser vi måske mange farsretter og laver en hurtig gang spaghetti med kødsovs, men til weekenden går vi til den og serverer måske en bøf, gammeldags oksesteg eller en avanceret ret med lamme- eller oksehaler. Skønt kød til aften vil vi have!

Husk brødet

De fleste vil dog gerne også have andet, og brød indgår i de flestes alsidige kostplan. Men stadig flere fravælger glutenholdigt brød og tilvælger i stedet glutenfri alternativer. Holder du af knækbrød, kan du for eksempel prøve glutenfri knækbrød, som er lanceret af den kendte producent WASA. Med glutenfrit knækbrød kan du få den gode fornemmelse af det sprøde brød og undgå at indtage gluten, hvis du ønsker dette.

Ligesom kød er brød en del af en alsidig kost. Brød giver én type næringsstoffer, mens kød er rigt på protein og styrker kroppen og opbygge dine muskler. Husk også en masse frugt og grønt, og du er godt på vej til en sund og alsidig kost.

excellent