Kvalitetskød på grillen

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og har du inviteret gæster til grillaften i den nærmeste fremtid, så er du sikkert på udkig efter noget kød, som du kan grille. Supermarkederne har tit tilbud på grillkød, som er marineret på forhånd, men kødet er ikke altid i så god kvalitet, så her vil vi gerne opfordre til, at du køber kød i god kvalitet.

Skal grillen udskiftes

Før vi kommer til indkøb af kød, skal vi lige minde dig om, at du skal huske at tjekke din grill. Er den i ok stand, trænger den til rengøring eller skal den udskiftes? Hvis det sidste er tilfældet, så kan du købe billig grill online og spare mange penge, hvis bare du ser dig godt for og sammenligner priser. Vil du gerne have en grill, som er hurtig og nem, bør du vælge gasgrillen. Vil du gerne have smagen af lejrbål og røg i næsen, så kan du vælge træpillegrillen. Det er en smagssag. Det vigtigste er, at du har en grill, som fungerer optimalt, så den er klar til at grille dit kvalitetskød.

Gå til slagteren

Gå til din lokale slagter og køb nogle gode kvalitetsbøffer, som du kan smide på grillen derhjemme. Foretrækker du pølser til grillen, så køb dem også hos slagteren, så du er sikker på, at kødindholdet er højere end fedtindholdet. Hvis du gerne vil have den rigtige barbeque grill stemning, så kan du lave din egen hjemmelavede marinade og lægge kødet i den nogle timer, før det skal på grillen. Men du kan også vælge at smide bøfferne på grillen og så efterfølgende spise dem med persillesmør eller hvidløgssmør til eller friske krydderurter. Det er ren lykke for smagssanserne at få et godt stykke grillet kød, serveret med grøn salat, kartoffelsalat og hjemmebagt brød.

excellent