Server godt kød til gæsterne

Om det er en stor eller lille fest, man skal afholde, betyder ingenting. Det er det gode kød, der er behov for. En fest behøver dog ikke at være dyr – og køber man ordentligt ind, behøver kødet heller ikke komme til at koste en formue. Man kan være heldig at finde godt og lækkert kød i det lokale supermarked, og er der ikke det, man har brug for, så kan man tage et smut ind til en nærliggende by. At finde det helt rigtige kød kan også kræve, at man kigger sig lidt rundt omkring.

Sommetider er det Bilka, der har det bedste kød at tilbyde, og andre gange er det Føtex. Irma er også meget fremme i skoene, når det kommer til det gode kød, og man kan også være heldig at foretage et godt køb i enten Netto, Rema 1000 eller Fakta. I disse tre supermarkeder vil man også tit kunne opleve, at priserne er rigtig gode.

Man skal selvfølgelig handle stort ind, når det handler om kød til en fest. Har man ikke plads i fryseren eller køleskabet, så skal man sørge for at vente med at handle til sidste øjeblik.

En god fest kræver planlægning

Er det den helt store fest, der står for døren, så skal der naturligvis planlægges en hel del. Er det vinter, kan man være heldig, at det er så koldt, at man kan opbevare kødet udenfor i et aflukket skur i et par dage. Er det sommer, og er der ikke plads i køleskabet, så må man handle, lige inden man skal i gang med at lave maden. Hvis festen skal være stor, så har man selvfølgelig også brug for en hel del service. Har man ikke selv alt det, man skal bruge, så kan man forhøre sig ved naboerne – og hvis det ikke er en mulighed, så kan man leje det. Man behøver altså ikke selv gå ud at købe det hele.

En fest er noget, mange mennesker glæder sig til. Jo mere, man gør ud af festen, jo bedre bliver den – og man kan finde inspiration til menuen på nettet. Til nogle fester er det oplagt at servere en 3-retters menu, mens det til andre fester er en buffet, der er brug for. Uanset hvad, så skal man servere det gode kød – og hvis der er vegetarer til stede, så skal man også huske at tænke på dem.

Når kødet er købt, så skal man også sætte sig godt ind i tilberedningen. Det møre kød er som regel det, som gæsterne bliver mest glade for – og har man et stegetermometer, går man aldrig helt galt i byen. En god fest kan man sagtens selv arrangere.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

excellent