Lav skønne ovnretter

At lave en skøn ovnret kræver ikke mere end et ildfast fad. Man kan sammensætte både kød og grøntsager på kryds og tværs – og det gælder bare om at lade fantasien vandre. Det kan også være lækkert at finde inspiration i forskellige opskrifter – men man kan også sagtens selv lave sine helt egne retter fra bunden, som man ønsker det. God mad behøver ikke være svært at lave – men det kræver naturligvis tid. Jo bedre, man har planlagt middagen i forvejen – jo bedre bliver resultatet. Og så er der ingen, der skal sulte.

De bedste ovnretter er sammensat med en perfekt blanding af grøntsager og kød. Man kan også tilsætte gode krydderier, ost eller sovs. Hvor længe en ovnret skal have, afhænger af retten – men man kan godt regne med omkring 45 minutter. En god gammeldags lasagne er der heller ikke noget i vejen med, og den kan man også tilberede på flere forskellige måder.

Skal man rigtig hygge sig med familien, så kan man også slutte af med en skøn dessert. Selv når det er hverdag, så er det også noget, der skal være plads til.

excellent